Voordelig en snel 
Zeker als je kiest voor een cursus van tien dagen, of van vier of acht weken, heb jij dat rijbewijs zó binnen. Bovendien bespaar je daar ook nog mee, én krijg je een examengarantie!

Examengarantie
Aan een goedkope rijschool heb je niks als je steeds opnieuw moet afrijden.
Rijschool Vinkhuizen heeft bijzonder hoge slagingspercentages en durft het daarom aan om je een examengarantie te bieden! Dit betekent dat als je een cursus koopt en je een tussentijdse toets doet, je gratis een tweede keer mag afrijden! Op zo'n manier begin je toch wat rustiger aan je eerste examen.

Hoge slagingspercentages
Aan een rijschool die alleen goedkoop is heb je natuurlijk niets. Rijschool Vinkhuizen biedt óók kwaliteit, en dat vertaalt zich in uitzonderlijk hoge slagingspercentages! Kijk op www.rijschoolgegevens.nl (en zoek op Autorijschool Vinkhuizen) voor een onafhankelijke vergelijking van het CBR.

Persoonlijke begeleiding
Wil je niet telkens weer een andere instructeur? Dan zit je hier goed! Persoonlijke begeleiding staat voorop, want rijles moet ook gewoon heel leuk zijn! Je leert in jouw eigen tempo. Nog niet overtuigd? Je hoeft natuurlijk niet direct knopen door te hakken. Je kunt wel vrijblijvend kennismaken: bel voor een proefles voor maar € 12,50!

Goede auto
Bij Rijschool Vinkhuizen krijg je les in een Audi A3 Limousine van het bouwjaar 2014 die rijdt op diesel. Hierdoor weet je in ieder geval zeker dat je prettig rijdt in een veilige auto.